top of page

In september 2020 ben ik begonnen aan de opleiding 'online content creator'. Tijdens het vak coaching kregen wij de opdracht om onszelf te ontwikkelen binnen het vak online communicatie. Wij mogen zelf een onderwerp naar keuze bedenken waarin we ons willen verdiepen, we mogen zelf bepalen hoe we ons daarin gaan verdiepen en we mogen zelf bepalen hoe we de (tussen)resultaten laten zien. Zolang wij onze voortang maar bijhouden in een online portfolio.

​

Als je dit leest ben je belandt op mijn online portfolio. Op deze site laat ik zie wat ik elke periode doe, reflecteer ik door middel van mijn blog en deel ik de resultaten met jullie. Verder kun je op deze site ook mijn schrijfportfolio vinden.

​

Door op de knoppen hieronder te klikken, kun je zelf bepalen welke periode je wilt bekijken. Tijdens de eerste periode ben ik bezig geweest met het schrijven van SEO teksten, de tweede periode met het opstellen en uitvoeren van een plan voor Instagram en in de derde periode ga ik bezig met fotograferen.

bottom of page