top of page

Wie ben ik?

eac01b03-2060-406a-b400-398d8ebe52d5.JPG

"What separates

good content

from great

content is the willingness

to take a risk."

Laat ik eerst wat over mezelf vertellen voordat we op het zakelijke gedeelte overgaan. Mijn naam is Mariska, ik ben 20 jaar oud en ik heb een passie voor schrijven en social media. Op mijn vierde niette ik al a4'tjes aan elkaar om er vervolgens korte verhaaltjes in te schrijven. Niet zo raar dus dat ik 13 jaar later mijn eerste boek publiceerde.

Mijn passie voor social media kwam pas veel later. Ik vond het bewerken van filmpjes altijd al leuk maar had er nog nooit over nagedacht om die kant op te gaan. Nadat ik serieuzer met Instagram begon te werken en na de komst van TikTok kon ik er niet meer omheen. Ik wilde graag de online content in en dan het liefst de kant van het schrijven.

​

Nu je iets meer over mij weet is het wel leuk om te weten waarom deze site überhaupt bestaat. Het zit namelijk zo: op dit moment volg ik de opleiding online content creator op het NHL Stenden in Leeuwarden. Voor deze opleiding moet ik online een portfolio bijhouden in de vorm van een blog, een vlog of een podcast. Je hebt ondertussen vast wel in de gaten waar ik voor gekozen heb!

​

Op deze site houd ik dus onder andere een blog bij waarin ik je op de hoogte houd van mijn persoonlijke ontwikkelingen binnen het vak. Verder deel ik onder het kopje 'portfolio' alle opdrachten waar ik aan gewerkt heb op school zodat je een beeld krijgt van wat ik allemaal doe en kan.

​

Ik vind het altijd leuk om met mensen in contact te komen. Je hebt immers meer aan kennissen dan aan kennis. Vandaar dat je mij altijd een mail mag sturen. Of je nou een opmerking hebt over mijn site, een keer wilt brainstormen samen of een leuk project hebt. Alles is welkom! 

En een DM op Instagram vind ik - als online content creator - natuurlijk ook heel leuk!

​

bottom of page